CONTACTGEGEVENS

Beschikbaarheid

Voor consulten aan huis ben ik van maandag tot en met vrijdag beschikbaar. Een afspraak voor een consult kun je telefonisch maken. Mijn werkgebied is een rijtijd van maximaal een uur vanaf mijn huisadres in Zwolle. Indien nodig kan een collega worden gevonden via de website van de beroepsvereniging NVL. Telefonische consulten kunnen ook ’s avonds en in het weekend worden gedaan.

Telefonisch

Ik ben bereikbaar op telefoonnummer 0648051270. Bellen kan ook buiten kantooruren en in het weekend. Wanneer ik niet opneem, spreek dan een boodschap in en noem daarbij je naam en telefoonnummer of stuur een sms of Whatsapp bericht, om teruggebeld te worden.

E-mail

Ik behandel geen vragen over borstvoeding per e-mail. In plaats daarvan sta ik je liever telefonisch te woord, zodat we samen kunnen overleggen. Mocht je een niet dringende boodschap aan mij willen doorgeven, dan kan dat per e-mail naar info@karinkodden.nl


Webinar

Bijna elke maand geef ik een webinar over borstvoeding wat je gratis kunt meekijken. Ik leg uit hoe het wordt gemaakt in je borst, hoe het uit je borst bij je baby terecht komt, hoe je een goede start kunt maken in de kraamtijd maar ook hoe je daarna problemen voorkomt en je je voor kunt bereiden op kolven wanneer je gaat werken. Dit verhaal is ook erg interessant voor partners. Om je aan te melden kun je onderstaand contactformulier invullen en de datum van je keuze doorgeven.

Data

Donderdag 21 december 2023
Maandag 22 januari 2024
Dinsdag 20 februari 2024
Woensdag 27 maart 2024
Donderdag 25 april 2024
Maandag 27 mei 2024
Dinsdag 25 juni 2024

Adres

Karin Kodden
Lactatiekundige IBCLC
Assendorperstraat 236
8012CH Zwolle
tel. 06 48051270 

 
 
 
E-mailen
Bellen