Karin Kodden
Lactatiekundige IBCLC

OVER MIJ

Ik ben getrouwd met Frank en moeder van 4 dochters. In 1995 kreeg ik mijn eerste baby en begon mijn borstvoedingsavontuur. Ik had veel vragen en zocht naar antwoorden. Die vond ik bij ervaren moeders van de borstvoedingsorganisaties. Ik besloot ze te gaan helpen met het overdragen van kennis op het gebied van borstvoeding en werd contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk. 

In 2003 ben ik begonnen met het Borstvoedingscentrum Zwolle aan de Assendorperstraat. Ik ben in die tijd gestopt als vrijwilliger en heb lactatiekunde gestudeerd. De eerste tijd werkte ik alleen in de winkel, maar na een tijd kwamen er andere enthousiaste moeders op mijn pad met wie ik ging samen werken. Het team breide zich uit en we hebben in de 17 jaar dat ik het Borstvoedingscentrum heb gehad duizenden moeders en baby's mogen helpen in het vinden van een voor hen passende borstvoedingsperiode. In september 2018 is het Borstvoedingscentrum als 'shop in shop' bij Mens&Kinders ingetrokken. 

Een jaar later heeft Mens&Kinders het winkel- en cursus gedeelte overgenomen en ben ik als lactatiekundige alleen verder gegaan. Dit was niet omdat ik het niet meer naar mijn zin had in de winkel maar omdat wij een nieuwe uitdaging zijn aangegaan. Wij zijn met ons gezin een opvanghuis gestart voor jonge vrouwen en ik heb nu meer tijd om als dat nodig is thuis door te kunnen brengen. Toch zou ik het werk als lactatiekundige niet willen missen en hoop nog jaren lang ouders en baby's te kunnen begeleiden in hun borstvoedingsavontuur.

 
 
 
E-mailen
Bellen